Over ons

In 2008 startte Cees met het verkopen van woonaccessoires. De eerste winkel waar hij zijn producten verkocht was Home Deco Center in Vianen. Vanaf toen is het bedrijf verder uitgebreid en tegenwoordig kan je het assortiment van BijCees in maar liefst zeven winkels vinden. De winkels zitten verspreid over heel het land.

De winkels waar de woonaccessoires te vinden zijn, zijn shop-in-shop woonwinkels. De bekendste woonwinkel is Loods5. Loods5 is te vinden in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam. Ook zijn wij te vinden in Depot 7 in Hulst en Woonstore in Capelle aan den IJssel. Wij huren eén of meerdere units per winkel en mogen hier geheel onze eigen draai aan geven. De uitstraling van onze units is natuurlijk erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de units er tiptop uitzien. De winkels worden wekelijks bezocht om te onderhouden en aan te vullen.

Sinds kort is BijCees ook online te vinden. Op onze webshop is hetzelfde assortiment te vinden als in onze fysieke winkels. Als je dus even geen tijd hebt om naar onze fysieke winkels te gaan, kan je 24/7 terecht in onze webwinkel. Wij proberen d.m.v. sfeerfoto’s – en video’s jou een goed beeld te geven van de verschillende merken en stijlen die wij verkopen.

Wij zijn bereid te helpen bij de keuzes die jij wilt maken. Twijfel je over een bepaald product of wil je graag een hele andere kant op met jouw interieur, stel dan gerust je vraag aan ons. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou heel goed adviseren. Schroom dus vooral niet om ons aan te spreken als je ons ziet in de fysieke winkels of stel je vraag via de mail.