Verzending en retourneren

Verzending

BijCees.nl streeft ernaar om producten besteld en betaald zijn, binnen 1-3 dagen te versturen. In het geval van backorder of leveringsproblemen zal je hier per e-mail van op de hoogte gesteld worden.

PostNL

De verzending wordt verzorgd door PostNL. Bij orders boven de € 49,95 is de verzending binnen Nederland gratis. Er worden binnen Nederland verzendkosten gerekend van € 6,95 op orders van minder dan € 49,95. Nadat het pakket verzonden is, krijg je een tracking code opgestuurd, waarmee je het pakket kan traceren in het leverproces.

Bij bezorgingen naar het buitenland worden altijd verzendkosten in rekening gebracht.
De kosten van het verzenden naar het buitenland variëren per land. Je kunt dit terug vinden in het afrekenproces.

De verzendkosten naar België en Duitsland is standaard € 9,50.

Nederland < € 49,95       € 6,95 Nederland > € 49,95        Gratis

Retourneren

14 dagen niet goed geld terug garantie

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je wilt retourneren/ruilen omdat het product niet bevalt of omdat je een andere kleur wenst, dan betaal je de retourkosten zelf. We vragen hiervoor begrip, omdat we als kleine webwinkel en onze concurrerende prijzen,  geen gratis retour kunnen aanbieden.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, 
zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BijCees.nl geretourneerd worden.

Bij een defect binnen de garantietermijn of een verzending waarbij onverhoopt wat mis is, ontvang je van ons een retourlabel waarmee je de zending kosteloos kan retourneren door het af te geven bij een PostNL punt. Het retoursturen van de producten is voor eigen risico; we raden dan ook aan het retourproduct goed te verpakken en een track en tracecode te bewaren.

Om gebruik te maken van dit recht dien je altijd eerst contact met ons op te nemen met onze klantenservice via info@BijCees.nl Je ontvangt dan informatie over de verdere procedure.

Heb je ons laten weten dat je je aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug te storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat je hebt aangegeven te willen retourneren. Na retourontvangst van je aankoop ontvang je het aankoopbedrag retour.

Retourformulier

Download hier ons formulier voor het retour sturen van je aankoop. 
Vul dit formulier duidelijk in en doe het formulier bij je retourzending. Je kunt deze sturen naar ons adres.

Ons adres:
BijCees.nl
Aalsmeerderweg 283-40
1432 CN  Aalsmeer

Product defect of beschadigd bij ontvangst

Indien het bestelde product bij ontvangst niet goed functioneert of beschadigd is, dien je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.